Colorant concentrat pentru lemn BormaWachs

Ideal pentru vopsirea  oricarui tip de suprafata lemnoasa netratata, de interior;  lemnul colorat isi pastreaza aspectul granular specific fibrei lemnoase. Colorantul este gata de folosire; este un substitut ideal al substantelor traditionale de colorare precum pulberea...
Citeste mai mult

Produse similare

Ideal pentru vopsirea oricarui tip de suprafata lemnoasa netratata, de interior; lemnul colorat isi pastreaza aspectul granular specific fibrei lemnoase. Colorantul este gata de folosire; este un substitut ideal al substantelor traditionale de colorare precum pulberea de aniline, evitandu-se prepararea si eventuala inhalare a prafului toxic.

Il poti folosi in pigmentarea culorilor pentru retus semiopace, a chitului pentru lemn sau alte produse destinate reconditionarii lemnului. De asemenea, il poti folosi ca colorant pentru vernisurile transparente.

Mod de folosire:

  • Dilueaza produsul in proportie de 1:6 (o parte colorant la 6 parti diluant: apa, alcool, acetat sau orice tip de solvent);
  • Aplica cu un burete pe suprafata netratata, degresata si slafuita anterior;
  • Lasa la uscat in functie de diuantul folosit; daca diluezi cu apa, timpul de uscare variaza intre 12 si 24 de ore;
  • Dupa ce se usuca complet, slefuieste usor cu hartie abraziva foarte fina si apoi finalizeaza lucrarea prin aplicarea unui vernis sintetic sau pe baza de serlac.
CodCuloareMarime
BO3000122
Arancio
250 ml
BO3000125
Roso
250 ml
BO300016
Ciliegio
250 ml
BO3000RM
Rovere medio
250 ml
BO3000ROV
Rovere scuro
250 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.