Ceara aspect calcaros BormaWachs

Ceara cu aspect calcaros, ce evidentiaza si hraneste orice suprafata de lemn. Compusa din ceara de albine pura si ceara de carnauba; excelenta pentru efecte special de tip decapè. Datorita pigmentilor intensi din compozitie, ceara protejeaza lemnul si confera mobilierului un aspect traditional...
Citeste mai mult

Ceara cu aspect calcaros, ce evidentiaza si hraneste orice suprafata de lemn. Compusa din ceara de albine pura si ceara de carnauba; excelenta pentru efecte special de tip decapè. Datorita pigmentilor intensi din compozitie, ceara protejeaza lemnul si confera mobilierului un aspect traditional antic.

Se aplica pe o suprafata curata, de preferat pe lemn inchis la culoare sau poros (precum stejarul), cu o pensula lata tip bidinea, de-a lungul fibrei lemnului pentru o mai buna absorbtie. Dupa aplicare, poti indeparta excesul cu ajutorul unei carpe. Poti repeta procesul pana esti multumit de rezultat.

Lasa ceara sa se usuce timp de 20 de minute, dupa care lustruieste suprafata. Astfel, cresti contrastul culorilor creat de acumularea albului la suprafata. Potrivit pentru suprafete interioare.

Unitate vanzareBucata
CategorieCeara naturala
CodMarime
BO4580375 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.