Ceara albine lichida BormaWachs

Contine principalele ceruri de origine minerala, animala si vegetala, printre care majoritar se regasesc ceara pura de albine si ceara carnauba; nu contine silicon din plastic. Previne formarea de fisuri, umflaturi sau decolorari pe orice tip de lemn. Formeaza un film protector pe supra...
Citeste mai mult

Produse similare

Contine principalele ceruri de origine minerala, animala si vegetala, printre care majoritar se regasesc ceara pura de albine si ceara carnauba; nu contine silicon din plastic.

Previne formarea de fisuri, umflaturi sau decolorari pe orice tip de lemn. Formeaza un film protector pe suprafata din lemn tratata, cu proprietati anti-statice. Pigmentii stralucitori, rezistenti la lumina, imbunatatesc culoarea lemnului, evidentiaza granulatia (textura) lemnului si retuseaza eventuale imperfectiuni. Recomandata pentru lucrarile de interior.

Mod de folosire:

  • Degreseaza suprafata ce vrei sa o tratezi. Daca este necesar, foloseste si o hartie abraziva cu granulatie fina;

  • Testeaza ceara pe o bucata mica, pentru a observa eventuale incompatibilitati;

  • Aplica ceara direct pe lemn cu o pensula;

  • Sterge cu o carpa moale(ce nu lasa scame), in miscari circulare, eventuale excese si intinde uniform ceara pe toata zona dorita;

  • Lasa suprafata tratata sa se usuce aproximativ 2 ore;

  • Foloseste o carpa moale, curata, si in miscari circulare incepe sa lustruiesti toata suprafata tratata. Pentru un luciu mai intes, insista in procesul de lustruire.

Tip produsCeara
StareLichid
CodDescriereMarime
BO0220Ceara neutra lichida 500 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.