Ceara albine solubila apa Borma Wachs

Ceara de albine solubila apa, pe baza de ceruri naturale dispersate intr-o emulsie de apa si ulei. Nu contine formaldehida; protejeaza si lustruieste orice fel de lemn. Previne formarea de fisuri si umflaturi sau decolorarea oricarui tip de lemn. Potrivita pentru suprafete interioare, in...
Citeste mai mult

Ceara de albine solubila apa, pe baza de ceruri naturale dispersate intr-o emulsie de apa si ulei. Nu contine formaldehida; protejeaza si lustruieste orice fel de lemn. Previne formarea de fisuri si umflaturi sau decolorarea oricarui tip de lemn. Potrivita pentru suprafete interioare, in special pentru mobilierul pretios si mobilierul in stil clasic.

Ceara contine pigmenti luminosi, rezistenti la lumina si durabili. Solubila in apa, ceara este certificata conform EN71-III. Produs profesional; lasa dupa aplicare o suprafata neteda, placuta la atingere. Ideal pentru retusarea defectelor, capacitate de protective crescuta.

Aplica ceara pe o suprafata perfect uscata si curatata de orice urma de grasime, ulei sau praf. Intinde cantitatea necesara de ceara pe toata suprafata de lemn. Uniformizeaza stratul aplicat cu o carpa care nu lasa scame, pentru o acoperire uniforma.

CodMarime
BONAT0120375 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.