Cauciuc siliconic rapid Sil Hand Reschimica

Cauciuc siliconic, ideal pentru a crea  matrite elastice si flexibile . Potrivit pentru ipsos, rasina, ceara si sapun, ce pot fi turnate ulterior in mulajele realizate. Formula inovativa  si exclusiva, cu  uscare extrem de rapida . Se intare...
Citeste mai mult

Produse similare

Cauciuc siliconic, ideal pentru a crea matrite elastice si flexibile. Potrivit pentru ipsos, rasina, ceara si sapun, ce pot fi turnate ulterior in mulajele realizate.

Formula inovativa si exclusiva, cu uscare extrem de rapida. Se intareste in numai 5 minute la temperatura camerei. Extrem de rezistent, nu se rupe si nu se crapa in timp. Vascozitate redusa si elasticitate ridicata, ceea ce iti permite o modelare usoara si rapida. Ideal pentru lucrari in detaliu si obiecte de mici dimensiuni, cauciucul siliconic copiaza si cele mai mici detalii.

Potrivit si pentru a crea mulaje cu parti ale corpului, direct in contact cu pielea, deoarece este certificat ca fiind non-toxic. Ideal pentru activitati scolare si educationale, atat pentru elevi, cat si pentru prescolari. Se recomanda utilizarea in prezenta unui adult. Poate fi diluat cu uleiul siliconic Reschimica, pentru a imbunatati fluiditatea si pentru a creste longevitatea mulajelor.

Cauciucul siliconic Sil Hand contine 2 componente: Sil Hand A (baza) si Sil Hand B (catalizator pe baza de platina). Amesteca cele 2 componente in proportii 1:1 (ex.: 10g produs A + 10g produs B) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti modela intre maini.

Capata o consistenta moale, maleabila imediat dupa amestecare, ceea ce iti permite sa creezi matrite instant. Poate fi folosit si pe suprafete verticale, nu curge si este extrem de flexibil.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIH02250 g
RCIH05500 g
RCIH11000 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.