Cauciuc siliconic rapid R PRO FAST Reschimica

Cauciuc siliconic profesional, ideal pentru a crea matrite de  duritate medie  (35 pe scala "Shore A Hardness"). Formula inovativa  si exclusiva, cu  uscare extrem de rapida . Se intareste in numai 30 de minute la temperatura camerei. Extrem...
Citeste mai mult

Produse similare

Cauciuc siliconic profesional, ideal pentru a crea matrite de duritate medie (35 pe scala "Shore A Hardness").

Formula inovativa si exclusiva, cu uscare extrem de rapida. Se intareste in numai 30 de minute la temperatura camerei. Extrem de rezistent, nu se rupe si nu se crapa in timp. Durabil, cauciucul siliconic R PRO FAST nu se lipeste de obiecte si este usor de desprins. Vascozitate redusa si elasticitate ridicata, ceea ce iti permite o modelare usoara si rapida. Ideal pentru lucrari in detaliu si obiecte de mici dimensiuni, cauciucul siliconic copiaza si cele mai mici detalii. 100% certificat ca fiind non-toxic.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara bule de aer se obtine astfel o compozitie omogena si vascoasa. Se recomanda turnarea direct peste modelele dorite; vor fi reproduse cu exactitate. Miros redus, aproape inodor, fata de celelalte cauciucuri siliconice de pe piata care au un miros puternic. Extrem de rezistent la temperaturi inalte, mulajele realizate cu R PRO FAST  iti permit turnarea substantelor fierbinti, precum ceara. Fabricat in Italia, cauciucul siliconic de inalta calitate, performant, imbunatateste durabilitatea si rezistenta mulajelor obtinute.

Cauciucul siliconic contine 2 componente: baza si catalizatorul. Amesteca cele 2 componente in proportii 1:1 (ex.: 30g baza + 30g catalizator) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti turna. Poate fi diluat cu uleiul siliconic Reschimica, pentru a imbunatati fluiditatea si pentru a creste longevitatea mulajelor.

Scala “Shore A Hardness” masoara duritatea cauciucurilor siliconice si poate varia de la moale si foarte flexibil (1-30), mediu (30-60), pana la dur, rigid si fara flexibilitate (60-100).

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIRPF11000 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.