Cauciuc siliconic R15 Reschimica

Cauciuc siliconic, ideal pentru a crea  matrite elastice, moi si flexibile . Potrivit pentru ipsos, rasina, ceara, sapun si ciment, ce pot fi turnate ulterior in mulajele realizate.  Duritate 15  (pe scala "Shore A Hardness"). Formula inovativa Citeste mai mult

Produse similare

Cauciuc siliconic, ideal pentru a crea matrite elastice, moi si flexibile. Potrivit pentru ipsos, rasina, ceara, sapun si ciment, ce pot fi turnate ulterior in mulajele realizate. Duritate 15 (pe scala "Shore A Hardness").

Formula inovativa si exclusiva, cu uscare extrem de rapida. Se intareste in numai 6 ore la temperatura camerei. Extrem de rezistent, nu se rupe si nu se crapa in timp. Vascozitate redusa si elasticitate ridicata, ceea ce iti permite o modelare usoara si rapida. Ideal pentru lucrari in detaliu si obiecte de mici dimensiuni, cauciucul siliconic copiaza si cele mai mici detalii. Potrivit si pentru a crea mulaje cu parti ale corpului, direct in contact cu pielea.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara bule de aer se obtine astfel o compozitie omogena si vascoasaMiros redus, aproape inodor, fata de celelalte cauciucuri siliconice de pe piata care au un miros puternic. Fabricat in Italia, cauciucul siliconic de inalta calitate, performant, imbunatateste durabilitatea si rezistenta mulajelor obtinute. Poate fi diluat cu uleiul siliconic Reschimica, pentru a imbunatati fluiditatea si pentru a creste longevitatea mulajelor.

Cauciucul siliconic contine 2 componente: baza si catalizatorul. Amesteca cele 2 componente in proportii 100:5 (ex.: 100g baza + 5g catalizator) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti turna.

Scala “Shore A Hardness” masoara duritatea cauciucurilor siliconice si poate varia de la moale si foarte flexibil (1-30), mediu (30-60), pana la dur, rigid si fara flexibilitate (60-100).

CuloareAlb
Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIR10500 g
RCIR111000 g
RCIR133000 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.