Cauciuc siliconic R PRO 10 Reschimica

Cauciuc siliconic profesional, ideal pentru a crea  matrite elastice, moi si flexibile . Potrivit pentru ipsos, rasina, ceara, sapun si ciment, ce pot fi turnate ulterior in mulajele realizate.  Duritate 12  (pe scala "Shore A Hardness"). Formula in...
Citeste mai mult

Produse similare

Cauciuc siliconic profesional, ideal pentru a crea matrite elastice, moi si flexibile. Potrivit pentru ipsos, rasina, ceara, sapun si ciment, ce pot fi turnate ulterior in mulajele realizate. Duritate 12 (pe scala "Shore A Hardness").

Formula inovativa si exclusiva, cu uscare extrem de rapida. Se intareste in numai 3 ore la temperatura camerei. Extrem de rezistent, nu se rupe si nu se crapa in timp. Durabil, cauciucul siliconic R PRO 10 nu se lipeste de obiecte si este usor de desprins. Vascozitate redusa si elasticitate ridicata, ceea ce iti permite o modelare usoara si rapida. Ideal pentru lucrari in detaliu si obiecte de mici dimensiuni, cauciucul siliconic copiaza si cele mai mici detalii. Potrivit si pentru a crea mulaje cu parti ale corpului, direct in contact cu pielea, 100% certificat ca fiind non-toxic.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara bule de aer se obtine astfel o compozitie omogena si vascoasa. Se recomanda turnarea direct peste modelele dorite; vor fi reproduse cu exactitate. Miros redus, aproape inodor, fata de celelalte cauciucuri siliconice de pe piata care au un miros puternic. Extrem de rezistent la temperaturi inalte, mulajele realizate cu R PRO 10 iti permit turnarea substantelor fierbinti, precum ceara. Fabricat in Italia, cauciucul siliconic de inalta calitate, performant, imbunatateste durabilitatea si rezistenta mulajelor obtinute.

Cauciucul siliconic contine 2 componente: baza si catalizatorul. Amesteca cele 2 componente in proportii 1:1 (ex.: 30g baza + 30g catalizator) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti turna. Poate fi diluat cu uleiul siliconic Reschimica, pentru a imbunatati fluiditatea si pentru a creste longevitatea mulajelor.

Scala “Shore A Hardness” masoara duritatea cauciucurilor siliconice si poate varia de la moale si foarte flexibil (1-30), mediu (30-60), pana la dur, rigid si fara flexibilitate (60-100).

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIRP111000 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.