Carton panzat pre-desenat Horse Art Therapy Phoenix

Realizeaza propria ta lucrare pe panza pre-desenata usor si distractiv cu modelul Horse, din seria Art Therapy. Te relaxezi prin desen si pictura; fara reguli si instructiuni complicate de urmarit pas-cu-pas. Doar alegi culorile preferate, folosesti conturul pre-tiparit si obtii propria ta luc...
Citeste mai mult

SPG0010

Phoenix

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Realizeaza propria ta lucrare pe panza pre-desenata usor si distractiv cu modelul Horse, din seria Art Therapy. Te relaxezi prin desen si pictura; fara reguli si instructiuni complicate de urmarit pas-cu-pas. Doar alegi culorile preferate, folosesti conturul pre-tiparit si obtii propria ta lucrare inedita!

Modelul este imprimat pe panza de pictura lipita montata pe carton 30x30cm, gata pregatit pentru desen sau pictura. Poti decora panza pre-desenata cu o diversitate de materiale si tehnici: creioane colorate, markere, culori acrilice, tempera sau guase. Panza de bumbac 100%, cu textura fina, este montata pe cartonul ecologic gros de 2mm, cu interior din straturi presate de carton reciclat; grunduit si pregatit pentru desen si pictura.

Design modern cu detalii complexe, linii fluide si usor de urmarit atat de catre adulti amatori cat si copii. La final ai satisfactia realizarii unei lucrari de arta cu adevarat deosebite. Activitatile creative de pictura sau desen au beneficii anti-stres. Prin desen si pictura stimulezi creativitatea si atentia, in timp ce petreci timpul intr-un mod placut. La final, obtii o lucrare personalizata pe care o poti inrama un cadou inedit pe care sa il oferi in dar.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.