Carton panzat in natural Phoenix

Panza de in lipita pe carton rigid, pentru pictura in acrilice, ulei si mixed media. Suprafata de pictura mai rigida, usoara si economica comparativ cu panza de pictura pe sasiu. Ideala pentru studii, amatori, arta decorativa sau tablouri inramate. Panza 100% in de cali...
Citeste mai mult

Produse similare

Panza de in lipita pe carton rigid, pentru pictura in acrilice, ulei si mixed media. Suprafata de pictura mai rigida, usoara si economica comparativ cu panza de pictura pe sasiu. Ideala pentru studii, amatori, arta decorativa sau tablouri inramate.

Panza 100% in de calitate superioara, 450g/mp, cu textura medie. Tratata cu gesso acrilic transparent, gata de folosire pentru pictura in ulei, acrilice si tehnici mixte. Pe langa aspectul natural, panza de in mentine flexibilitatea si longevitatea culorilor de pictura. Spre deosebire de bumbac, panza de in este mai flexibila si durabila. Datorita tonalitatii neutre a fundalului, compozitia are un aspect mai realist si vivacitatea culorilor nu trece neobservata.

Carton presat rigid, grosime 3mm, pH neutru. Recomandat pentru tehnici de pictura in cutit, cu straturi groase de culoare.

Unitate vanzareBucata
CodDimensiuni
CH CPI303030 x 30 cm
CH CPI304030 x 40 cm
CH CPI203020 x 30 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.