Carton panzat acuarela Phoenix

Obtii efecte fluide si delicate cu acuarele direct pe panza de pictura. Cartonul panzat pentru acuarela este o suprafata pentru pictura in acuarela rigida, confectionat din panza de pictura lipita pe carton gros de 3mm, foarte rezistent la deformare. Unica si inovativa, panza pentru pic...
Citeste mai mult

Produse similare

Obtii efecte fluide si delicate cu acuarele direct pe panza de pictura. Cartonul panzat pentru acuarela este o suprafata pentru pictura in acuarela rigida, confectionat din panza de pictura lipita pe carton gros de 3mm, foarte rezistent la deformare.

Unica si inovativa, panza pentru pictura in acuarela este tratata cu 3 straturi de grund pentru acuarela. Ai libertatea sa aplici straturi abundente de apa (laviuri) si chiar sa corectezi sau sa indepartezi culoarea (ridici pigmentul) de pe panza, pentru a incepe din nou lucrarea. Intensitatea culorilor si efectele speciale de transparenta ale acuarelei sunt puse in evidenta.

Experimenteaza cu acuarela pe panza de pictura compozitii abstracte sau studii cu detalii fine; realizezi usor decoruri pline de expresivitate, cu efecte fluide si transparente caracteristice acuarelei. Spre deosebire de acuarela traditionala realizata pe hartie, lucrarea in acuarele pe carton panzat este mai rezistenta la stersaturi si chiar zgarieturi. Iti permite sa lucrezi cu straturi abundente de apa, fara sa se incretesca chiar daca ramane umeda mai mult timp.

Textura extra fina a panzei ajuta culorile sa alunece usor pe suprafata de pictura, fara sa fie absorbite. Poti conduce usor pensula pe suprafata panzei si iti permite sa realizezi cu multa precizie si delicatete detaliile.

Panza 100% bumbac cu grosime 250gr/m2 si pH neutru. Watercolour canvas este adaptat in mod special pentru tehnici umede, dar poate fi folosit si alte tehnici: acrilice, ulei, mixed-media, guasa, tempera si tehnici uscate (pastel, creion, linere).

Carton panzat pentru pictura in acuarela este protejat de murdarie si praf cu o folie de plastic transparenta.

Unitate vanzareBucata
Texturafina
TehnicaAcuarela
CodDimensiuni
CH PCW01101010 x 10 cm
CH PCW01202020 x 20 cm
CH PCW01303030 x 30 cm
CH PCW01304230 x 42 cm
CH PCW01212921 x 29 cm
CH PCW01243024 x 30 cm
CH PCW01304030 x 40 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.