Carte colorat marker animale Grafix

Deschide-ti creativitatea cu cartea de colorat animale Grafix, special dezvoltata pentru adulti. Aceasta carte de colorat de inalta calitate este plina cu 16 modele artistice de animale, gata sa prinda viata cu markerele tale pe baza de alcool. Paginile sunt de inalta calitate asigurand ca mun...
Citeste mai mult

CR0327

Grafix

Deschide-ti creativitatea cu cartea de colorat animale Grafix, special dezvoltata pentru adulti. Aceasta carte de colorat de inalta calitate este plina cu 16 modele artistice de animale, gata sa prinda viata cu markerele tale pe baza de alcool. Paginile sunt de inalta calitate asigurand ca munca ta ramane curata si impecabila, indiferent de intensitatea culorilor.

Cu o dimensiune de 35x25 cm, fiecare foaie ofera suficient spatiu pentru detalii fine si creativitate la scara mare. Fie ca esti in cautarea unei noi metode de relaxare sau doresti sa iti imbogatesti hobby-ul artistic, aceasta carte de colorat este alegerea perfecta.

Caracteristici importante:

- 16 modele unice de animale
- Hartie speciala care nu permite trecerea culorii, ideala pentru markere pe baza de alcool
- Dimensiuni de 35x25 cm pentru o experienta extinsa si detaliata de colorare
- Ideala pentru mindfulness, relaxare si terapie prin arta pentru adulti
- Stimuleaza creativitatea si concentrarea

Cu aceasta Carte de colorat cu animale Grafix, vei imbunatati nu doar abilitatile tale de colorare, ci si starea ta de bine. Modelele atent selectate ofera un contrabalans relaxant la o viata agitata si sunt ideale pentru oricine este preocupat si reducerea stresului. Aceasta carte de colorat este un complement ideal pentru orice sesiune de terapie prin arta, o activitate linistitoare care promoveaza concentrarea si atentia. Cu aceasta carte de colorat obtii un complement valoros pentru expresiile tale artistice si o sursa de relaxare si meditatie, perfecta pentru oricine cauta un hobby creativ si de calitate.

Unitate vanzareBucata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.