Carbune natural Artists Daler Rowney

Carbune pentru desen de calitate superioara, uniform si fara imperfectiuni, rezistent la rupere. Carbune rezistent, gros, usor de aplicat pe hartie sau panza, lasa urme de negru foarte intens, usor de amestecat. Bat de carbune natural obtinut prin carbonizarea lemnului de salcie. Textura...
Citeste mai mult

FL808040001

Daler Rowney

Carbune pentru desen de calitate superioara, uniform si fara imperfectiuni, rezistent la rupere. Carbune rezistent, gros, usor de aplicat pe hartie sau panza, lasa urme de negru foarte intens, usor de amestecat. Bat de carbune natural obtinut prin carbonizarea lemnului de salcie. Textura fina, neteda si uniforma; lasa urme intense, de o profunzime deosebita.

Ideal pentru tehnici de desen in carbune spontane si pline de caracter. Intensitatea urmelor de negru confera dramatism lucrarilor. Se foloste si la realizarea pe panza a schitei premergatoare picturii in ulei.

Spre deosebire de batonul de carbune presat, care este obtinut din pulbere de carbune si liant, carbunele natural se sterge mai usor. Se sterge cu guma paine, cunoscuta si sub denumirea de guma de sters plastic „kneadable eraser”.

Fixeaza carbunele si protejeaza desenul prin aplicarea unui strat de vernis fixativ. Fixativul intensifica negrul carbunelui si imbunatateste aderarea pulberii delicate de carbune pe suprafata de desen.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
CategorieCarbune natural
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.