Bloc pictura Album Kids Giotto

Copiii iubesc sa picteze si sa creeze propriile lor opere de arta! Cu blocurile de pictura Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin pictura in acuarele, tempera, guase si acrilice. Hartia de calitate pastreaza intacte lucrarile micilor artisti, fara sa se ingalbeneasca sau sa se...
Citeste mai mult

Produse similare

Copiii iubesc sa picteze si sa creeze propriile lor opere de arta! Cu blocurile de pictura Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin pictura in acuarele, tempera, guase si acrilice. Hartia de calitate pastreaza intacte lucrarile micilor artisti, fara sa se ingalbeneasca sau sa se detelioreze in timp.

Hartie alba si groasa cu usoara textura, special conceputa pentru tehnici umede (in care se folosesc culori de pictura si apa), greutate 200g/mp. Spre deosebore de hartia pentru desen, hartia pentru pictura nu se scamoseaza sau valureste in contact cu apa (se foloseste totusi o cantitate moderata de apa). Hartie fara continut acid, care garanteaza durabilitatea in timp. Hartie pentru pictura de calitate superioara, produsa in Franta, in colaborare cu Canson.

Blocurile de pictura Giotto sunt special concepute pentru copii, cu format adaptat nevoilor si abilitatilor micilor artisti. Coala de hartie format A4 (21x29cm) este suprafata ideala pentru exploararea creativitatii de catre copiii prescolari si scolari. Foile sunt lipite pe latura scurta si pot fi detasate chiar de catre manutele cele mai mici, usor si fara murdarie. Contine 20 de coli albe pentru tot atatea opere de arta, persoanlizate cu imaginatia micilor artisti.

Spatele blocului de pictura este confectionat din carton si te ajuta sa lucrezi pe o suprafata plana chiar si cand nu esti la masa de lucru. Indispensabil oriunde te afli: acasa, la gradinita, la scoala sau in calatorii – practic si usor de luat in geanta pentru momente intregi de creativitate si relaxare prin pictura.

Giotto ofera bucurie celor mai mici dintre artisti sub forma de culori pentru desen, pictura si modelaj. Marca italiana de incredere si cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitate si inovatia cu care concepe si produce instrumente de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea armonioasa a copiilor prin arta.

CodMarimeDimensiuniGrosime
FL058040020 coli 21 x 29.7 cm 200g/mp
FL058050020 coli 29.7 x 42 cm 200g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.