Bloc hartie pictura Mix Media 1264 Fabriano

Bloc hartie pictura cu granulatie medie pentru pictura in acuarela, acrilice si desen in creion, pastel sau cerneala. Ideala pentru a combina diverse medii de pictura si desen. Bloc hartie pictura de calitate superioara, pH neutru, confectionat din celuloza, cu proprietati excelente de conserv...
Citeste mai mult

Produse similare

Bloc hartie pictura cu granulatie medie pentru pictura in acuarela, acrilice si desen in creion, pastel sau cerneala. Ideala pentru a combina diverse medii de pictura si desen. Bloc hartie pictura de calitate superioara, pH neutru, confectionat din celuloza, cu proprietati excelente de conservare.

Hartie pentru arta, rezistenta la stersaturi repetate si zgarieturi. Filele sunt dispuse intr-un bloc cu spirala; le poti detasa rapid, usor si fara murdarie.

Cu o traditie impresionanta, Fabriano este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de hartie pentru arta din lume. Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci si Rafael foloseau hartia Fabriano. Lucrarile acestor artisti sunt dovada calitatii inalte a hartiei Fabriano.

Fabricat dupa cele mai inalte standarde privind trasabilitatea materiei prime (FSC), resurse regenerabile de energie (hidroenergie) si masuri ecologice de administrare a deseurilor.

Bloc hartie pictura Mix Media 1264 Fabriano cu 15 si 30 de coli de o grosime de 300g/mp.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaAcuarela, Desen si schita, Mixta
Grosime300g/mp
CompozitieCeluloza
Texturamedie
CodMarimeDimensiuniGrosime
1910064215 coli 14.8 x 21 cm 300g/mp
1910064330 coli 21 x 29.7 cm 300g/mp
1910064430 coli 29.7 x 42 cm 300g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.