Bloc hartie neagra Album Kids Giotto

Copiii iubesc sa deseneze si sa creeze propriile lor opere de arta, iar pe hartia neagra imaginatia nu are limite! Cu blocurile de desen negre Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin desen si sa experimenteze cu diverse materiale: glitter, creioane si carioci metalizate, creioa...
Citeste mai mult

Produse similare

Copiii iubesc sa deseneze si sa creeze propriile lor opere de arta, iar pe hartia neagra imaginatia nu are limite! Cu blocurile de desen negre Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin desen si sa experimenteze cu diverse materiale: glitter, creioane si carioci metalizate, creioane colorate, cerate sau creta. Fundalul negru al hartiei pune in evidenta culorile metalizate, stralucitoare sau intense.

Hartie neagra groasa (carton 220g/mp), potrivita pentru tehnici uscate: creioane colorate, cerate, carioci, marker, pastel sau colaje si constructii din hartie. Cu usoara textura, care ajuta varful creionului sa alunece optim si culoarea sa se aseze intr-un strat bogat.

Hartie pentru desen de calitate superioara, rezistenta la stersaturi, produsa in Franta, in colaborare cu Canson. Hartie fara continut acid, care garanteaza durabilitatea in timp.

Blocurile de desen Giotto sunt special concepute pentru copii, cu format adaptat nevoilor si abilitatilor micilor artisti. Coala de hartie format A4 (21x29cm) este suprafata ideala pentru exploararea creativitatii de catre copiii prescolari si scolari. Foile sunt lipite pe latura scurta si pot fi detasate chiar de catre manutele cele mai mici, usor si fara murdarie. Contine 30 de coli albe pentru tot atatea opere de arta, cu amprenta imaginatiei micilor artisti.

Spatele blocului de desen este confectionat din carton si te ajuta sa desenezi pe o suprafata plana chiar si cand nu esti la masa de lucru. Indispensabil oriunde te afli: acasa, la gradinita, la scoala sau in calatorii – practic si usor de luat in geanta pentru momente intregi de creativitate si relaxare prin desen.

Giotto ofera bucurie celor mai mici dintre artisti sub forma de culori pentru desen, pictura si modelaj. Marca italiana de incredere si cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitate si inovatia cu care concepe si produce instrumente de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea armonioasa a copiilor prin arta.

CodDimensiuni
FL058060021 x 29.7 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.