Bloc hartie Manga

Bloc de   hartie layout   pentru divers...
Citeste mai mult

Produse similare

Bloc de hartie layout pentru diverse tehnici de desen comic si ilustratie, inclusiv manga - desen realizat traditional pe hartie alba cu cerneala neagra. Potrivita pentru desen in markere, linere, penita sau creion si tehnici mixed-media ude, cu cerneala si guasa.

Hartie de desen cu textura neteda, pe suprafata careia instrumentele de desen aluneca usor si trasezi cu precizie linii si detalii. Spre deosebire de hartia pentru desen standard, hartia manga este mai luminoasa si neteda. Suprafata hartiei este special tratata pentru cerneala pe baza de alcool, care nu este absorbita si nici nu produce efectul de sangerare (bleedproof).

Hartie de alb intens, asigura un contrast excelent de culoare, fie ca ai trasat contururi, umbre (shading) sau umplut forme si fundaluri (filling) . Hartia se scaneaza usor si pentru procesarea digitala ulterioara.

Hartie pentru desen din celuloza, rezistenta la stergere, razuire si taiere. Se pastreaza bine pe termen lung si nu se detelioreaza sau ingalbeneste datorita pH-ului neutru. Cele 20 de coli ale blocului de hartie sunt lipite pe latura scurta superioara (format portrait) si le poti desprinde usor, ca sa pastrezi lucrarea in mapa sau portofoliu.

Unitate vanzareBloc
Texturafina
TehnicaCerneala, Desen, Gouache
Grosime200g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
SP70860320 coli 14.8 x 21 cm 200g/mp
SP70870120 coli 21 x 29.7 cm 200g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.