Bloc hartie desen Marker 1264 Fabriano

Bloc hartie desen, neteda si semitransparenta, ideala pentru toate tipurile de markere. Are o bariera ce impiedica cerneala sa patrunda in hartie, astfel efectul de "sangerare" (bleeding") este evitat. Perfecta pentru ilustratii si desen in markere pe baza de alcool, solventi sau apa. B...
Citeste mai mult

Produse similare

Bloc hartie desen, neteda si semitransparenta, ideala pentru toate tipurile de markere. Are o bariera ce impiedica cerneala sa patrunda in hartie, astfel efectul de "sangerare" (bleeding") este evitat. Perfecta pentru ilustratii si desen in markere pe baza de alcool, solventi sau apa.

Bloc hartie desen pentru arta, confectionat din celuloza, ideal pentru linii clare si precise. Textura neteda reflecta fidel nuantele culorilor. Filele sunt lipite pe o singura latura; le poti detasa rapid, usor si fara murdarie.

Cu o traditie impresionanta, Fabriano este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de hartie pentru arta din lume. Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci si Rafael foloseau hartia Fabriano. Lucrarile acestor artisti sunt dovada calitatii inalte a hartiei Fabriano.

Fabricat dupa cele mai inalte standarde privind trasabilitatea materiei prime (FSC), resurse regenerabile de energie (hidroenergie) si masuri ecologice de administrare a deseurilor.

Bloc hartie desen Marker 1264 Fabriano este disponibil cu 100 de coli de o grosime de 70g/mp. Foile sunt lipite pe o latura.

Unitate vanzareBloc
Texturafina
TehnicaMarker
Grosime70 g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
19100640100 coli 21 x 29.7 cm 70gr/mp
19100641100 coli 29.7 x 42 cm 70gr/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.