Bloc hartie desen 1264 Bristol Fabriano

Bloc hartie desen cu textura neteda ce ofera un finisaj matasos. Hartie extra alba, de calitate superioara, pH neutru, ideala atat pentru ilustratii detaliate, cat si pentru contrase exceptionale. Bloc hartie desen confectionata din celuloza 100%, rezistenta la stersaturi repetate si zgarietur...
Citeste mai mult

Produse similare

Bloc hartie desen cu textura neteda ce ofera un finisaj matasos. Hartie extra alba, de calitate superioara, pH neutru, ideala atat pentru ilustratii detaliate, cat si pentru contrase exceptionale. Bloc hartie desen confectionata din celuloza 100%, rezistenta la stersaturi repetate si zgarieturi. Potrivita pentru lucrari in creion, carbune, cerneala, acuarela si guasa. Este o alegere excelenta si pentru lucrari realizate cu aerograful.

Compania este dedicata energiei regenerabile si foloseste pe scara larga energia hidroelectrica in procesul de fabricare. Cu sediul in orasul italian Fbriano, compania sarbatoreste 750 de ani de cand realizeaza hartie de calitate in acelasi loc, cu aceeasi pasiune si daruire.

Cu o traditie impresionanta, Fabriano este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de hartie pentru arta din lume. Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci si Rafael foloseau hartia Fabriano. Lucrarile acestor artisti sunt dovada calitatii inalte a hartiei Fabriano.

Bloc hartie desen Bristol 1264 Fabriano cu 50 de coli de o grosime de 200g/mp. Foile sunt lipite pe o latura.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaAcuarela, Desen si schita, Grafica
Grosime200g/mp
CodMarimeDimensiuniGrosime
1910065450 coli 21 x 29.7 cm 200g/mp
1910065550 coli 29.7 x 42 cm 200g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.