Bloc hartie colorata Album Kids Giotto

Creativitatea este cea mai liberă formă de exprimare și cel mai eficient proces de învățare! Chiar înainte de a scrie sau a număra, copilul desenează sau pictează, exprimându-se instinctiv prin artă! Și cum creativitatea este o abilitate pe care părinții o pot întări în dezvoltarea copiilor lo...
Citeste mai mult

FL0580700

Giotto

Produse similare

Creativitatea este cea mai liberă formă de exprimare și cel mai eficient proces de învățare! Chiar înainte de a scrie sau a număra, copilul desenează sau pictează, exprimându-se instinctiv prin artă! Și cum creativitatea este o abilitate pe care părinții o pot întări în dezvoltarea copiilor lor, blocurile de hârtie colorată Giotto vin în ajutor!

Special concepute pentru copii, blocurile de hârtie colorată Giotto vin în format A4 (21x29,7cm), cu o copertă cartonată și o greutate de 120g, numai bune de pus în ghiozdan! Cele 20 de foi în 10 culori diferite îl ajută pe micuțul artist să deseneze, decupeze sau impatureasca orice-i dictează imaginația.

Foile sunt lipite pe lățime și pot fi detașate cu ușurință chiar și de cele mai mici și indemanatice mânuțe! Hârtia groasă, cu o textură netedă și fără conținut acid garantează durabilitatea în timp datorită calității superioare a acesteia, fiind produsă în Franța în colaborare cu Canson.

Spatele blocului este cartonat, ceea ce-i ofera micutului tau prilejul de a crea chiar si atunci cand nu se afla la birou: de la orele de lucru manual de la gradinita, proiectele personale din vacanta sau binecunoscutele si indragitele desene “Asta esti tu, mami!”.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.