Bloc hartie acuarela Talento Musa

Alege sa pictezi in acuarela pe blocul Talento Musa, care conserva integritatea lucrarii in timp si reda luminozitatea culorilor de pictura. Potrivit activitatilor din timpul liber sau studentilor ce vor sa exerseze, blocul de acuarela Talento este ideal pentru tehnici umede in acuarela...
Citeste mai mult

Produse similare

Alege sa pictezi in acuarela pe blocul Talento Musa, care conserva integritatea lucrarii in timp si reda luminozitatea culorilor de pictura.

Potrivit activitatilor din timpul liber sau studentilor ce vor sa exerseze, blocul de acuarela Talento este ideal pentru tehnici umede in acuarela, guasa sau cerneala datorita grosimii lui ridicate de 300g/mp, dar si pentru cele uscate precum creion, carbune, pastel sau marker. Disponibil in blocuri practice si accesibile, este produsul perfect pentru cei ce cauta un raport calitate - pret avantajos.

Realizat din celuloza 100% de o calitate superioara, alb, cu o textura fina, pH neutru si fara acizi si agenti optici de albire, blocul de acuarela Talento garanteaza o conservare ridicata in timp. Disponibil in format A3 (297 X 420 mm) sau A4 (210 X 297 mm), 10 de coli si o grosime de 300g/mp.

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaAcuarela, Grafica, Gouache, Desen si schita
Grosime300g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
MU13129310 coli 29.7 x 42 cm 300g/mp
MU13129410 coli 21 x 29.7 cm 300g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.