Bloc desen Bristol Tabula Musa

Foloseste blocul de desen Bristol Tabula, pentru o precizie desavarsita! Utilizat in special pentru lucrari grafice sau alte tehnici ce necesita suprafete netede si linii precise, blocul de desen Bristol Tabula este potrivit pentru creioane, creioane colorate, ...
Citeste mai mult

Produse similare

Foloseste blocul de desen Bristol Tabula, pentru o precizie desavarsita!

Utilizat in special pentru lucrari grafice sau alte tehnici ce necesita suprafete netede si linii precise, blocul de desen Bristol Tabula este potrivit pentru creioane, creioane colorate, carbune, cerneala, linere, markeri si chiar aerograf.

Hartia este de un alb intens, foarte neteda si cu o opacitate ridicata. 100% biodegradabila deoarece este fabricata din pasta de celuloza virgina pura. Nu contine acid, pentru a garanta o durata indelungata de viata a hartiei si a lucrarilor. Rezistenta la stergeri si zagrieturi, suprafata sa nu absoarbe si lasa culorile extrem de intense.

Blocul de desen Bristol Tabula este disponibil in format A4 sau A3, cu 20 de coli de o grosime de 240g/mp.

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaAcrilic, Grafica, Desen si schita
Grosime240 g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
MU13629320 coli 29.7 x 42 cm 240 g/mp
MU13629420 coli 21 x 29.7 cm 240 g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.