Bloc desen Album Kids Giotto

Copiii iubesc sa deseneze si sa creeze propriile lor opere de arta! Cu blocurile de desen Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin desen cu creioane colorate, cerate, pastel sau carioci. Hartia de calitate pastreaza intacte lucrarile micilor artisti, fara sa se ingalbeneasca sau...
Citeste mai mult

Produse similare

Copiii iubesc sa deseneze si sa creeze propriile lor opere de arta! Cu blocurile de desen Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin desen cu creioane colorate, cerate, pastel sau carioci. Hartia de calitate pastreaza intacte lucrarile micilor artisti, fara sa se ingalbeneasca sau sa se detelioreze in timp.

Hartie alba cu usoara textura, care ajuta varful creionului sa alunece optim si culoarea sa se aseze intr-un strat bogat. Hartie de desen pentru tehnici uscate, rezistenta la stersaturi, greutate 90g/mp. Hartie fara continut acid, care garanteaza durabilitatea in timp. Hartie desen de calitate superioara, produsa in Franta, in colaborare cu Canson.

Blocurile de desen Giotto sunt special concepute pentru copii, cu format adaptat nevoilor si abilitatilor micilor artisti. Coala de hartie format A4 (21x29cm) este suprafata ideala pentru exploararea creativitatii de catre copiii prescolari si scolari. Foile sunt lipite pe latura scurta si pot fi detasate chiar de catre manutele cele mai mici, usor si fara murdarie. Contine 30 de coli albe pentru tot atatea opere de arta, cu amprenta imaginatiei micilor artisti.

Spatele blocului de desen este confectionat din carton si te ajuta sa desenezi pe o suprafata plana chiar si cand nu esti la masa de lucru. Indispensabil oriunde te afli: acasa, la gradinita, la scoala sau in calatorii – practic si usor de luat in geanta pentru momente intregi de creativitate si relaxare prin desen.

Giotto ofera bucurie celor mai mici dintre artisti sub forma de culori pentru desen, pictura si modelaj. Marca italiana de incredere si cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitate si inovatia cu care concepe si produce instrumente de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea armonioasa a copiilor prin arta.

CodMarimeDimensiuniGrosime
FL058020030 coli 21 x 29.7 cm 90g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.