Foita aur standard 24K Brambilla

Foita aur pur standard de 24 karate, fara transfer, pentru restaurare, poleire, obiecte de arta, icoane. Ideala pentru pentru interior si exterior. Nu corodeaza. Are grosime standard. Acopera o suprafata de 0,16mp daca se foloseste fara risipa sau suprapunere. Daca suprafata pe care se ...
Citeste mai mult

BBZ908012L

Brambilla Battiloro

Foita aur pur standard de 24 karate, fara transfer, pentru restaurare, poleire, obiecte de arta, icoane. Ideala pentru pentru interior si exterior. Nu corodeaza.

Are grosime standard. Acopera o suprafata de 0,16mp daca se foloseste fara risipa sau suprapunere. Daca suprafata pe care se aplica prezinta crapaturi adanci, atunci va fi nevoie de mai multe foite pentru a o acoperi fata de aceeasi dimensiune a unei suprafete plane.

Nuanta foitei variaza in functie de procentul de aur. Este confectionata pe baza unui aliaj de aur, argint si cupru. Cu cat este adaugat mai mult cupru, cu atat nuanta finala este mai calda, mai bogata. Cu cat se adauga argint, foita devine mai pala. Adaosul de aceste metale scade numarul karatelor foitei de aur. Cu cat este mai mare continutul de aur, cu atat rezistenta la coroziune va fi mai mare.

Foita de aur pura de calitate superioara, batuta in Italia in atelierul Brambilla Batilloro, producator cu traditie de la 1880. Brambilla Batilloro se diferentiaza de alti producatori de renume prin faptul ca pune mare accent pe nevoile clientului si isi adapteaza procesul de fabricatie in functie de cerintele acestuia.

Plicul contine 25 de foite la dimensiunile 8 x 8 cm. Greutate: 12g/1000 foi.

Dimensiuni8 x 8 cm
Karate24
Tip foitafara transfer
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.