Bait lemn Pentart

Bait lichid, pe baza de apa, puternic pigmentat, care nuanteaza si protejeaza lemnul. Este usor de aplicat cu o pensula lata sau pensula tip burete. Dupa uscare, suprafata devine mata si rezistenta la apa. Culorile intense ale gamei Lasur Pentart coloreaza lemnul in profunzime. Culorile...
Citeste mai mult

Bait lichid, pe baza de apa, puternic pigmentat, care nuanteaza si protejeaza lemnul. Este usor de aplicat cu o pensula lata sau pensula tip burete. Dupa uscare, suprafata devine mata si rezistenta la apa.

Culorile intense ale gamei Lasur Pentart coloreaza lemnul in profunzime. Culorile Lasur Pentart au transparenta specifica baitului, coloreaza fibra de lemn si nu o acopera (nu creeaza o pelicula de vopsea ca in cazul acrilicelor); aspectul natural al lemnului este pus in valoare prin aplicarea colonatului pentru lemn lichid Pentart.

Culorile lazura Pentart se pot amesteca intre ele pentru a crea diferite nuante noi. Poti aplica mai multe straturi de bait (lazura) pentru lemn pana atingi intensitatea dorita. Culorile sunt sensibile la lumina directa a soarelui; expuse in aer liber culorile se pot estompa in timp.

Culorile Lasur Pentart se pot aplica si pe hartie, ca tus. Poti aplica mai multe straturi de laviuri sau poti dilua cu apa baitul Pentart.

Unitate vanzareBucata
CodCuloareMarime
PN17518
Walnut
80 ml
PN17519
Ebony
80 ml
PN17520
Chestnut
80 ml
PN17521
Pine
80 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.