Aerograf 130 Tagore

Aerograf cu dubla actiune, semi-profesional, pentru incepatori. Pentru pulverizare vopsea in linii fine, fara urme de pensulatie, in diverse domenii precum pictura, modelism, bodypainting, nail art, makeup, decorare prajituri etc. Fabricat din metal cromat, prevazut cu recipient de vops...
Citeste mai mult

TG130

Tagore

Produse similare

Aerograf cu dubla actiune, semi-profesional, pentru incepatori. Pentru pulverizare vopsea in linii fine, fara urme de pensulatie, in diverse domenii precum pictura, modelism, bodypainting, nail art, makeup, decorare prajituri etc.

Fabricat din metal cromat, prevazut cu recipient de vopsea integrat. Aerograf cu dubla actiune prin care se regleaza atat debitul de vopsea, cat si presiunea aerului. Usor de curatat cu alcool izopropilic.

Echipat cu duza, ac de 0,3 mm si capac pentru ac. Setul este destinat pulverizarii cu detalii medii si va permite sa creati o latime de pulverizare de pana la 28 mm.

Cum functioneaza un aerograf 130 Tagore?

Prin intermediul declansatorului cu dubla actiune se regleaza debitul vopselei si presiunea aerului. Alimentarea cu aer si vopsea este controlata separat prin intermediul parghiei de control. Butonul regleaza alimentarea cu aer si retragerea simultana a cantitatii de vopsea.

Caracterisici tehnice aerograf 130 Tagore

  • Duza: Dia. 0,3 mm
  • Lungime: 150 mm
  • Presiune de lucru: 15-30PSI
  • Control: buton
  • Capacitate cupa: 7CC
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.