Adeziv solid My 1st Glue Giotto Bebe

Lipici sub forma de baton de 20g, pentru hartie, carton, material textil si alte suprafete specifice lucrului manual. Adera usor si neted pe hartie, nu lasa resturi. Special conceput pentru copiii, design atractiv, usor de folosit, maxim de siguranta atat la interior cat si ...
Citeste mai mult

FL0466100

Giotto Bebe

Produse similare

Lipici sub forma de baton de 20g, pentru hartie, carton, material textil si alte suprafete specifice lucrului manual. Adera usor si neted pe hartie, nu lasa resturi.Special conceput pentru copiii, design atractiv, usor de folosit, maxim de siguranta atat la interior cat si la exterior.

Miros placut, dar cu aroma naturala amara, care descurajeaza inghitirea. Nu contine solventi sau substante cu potential iritant, testat dermatologic pentru pielea sensibila a copiilor.

Capacul este supradimensionat, pentru a se evita inghitirea. Nu contine parti detasabile de mici dimensiuni, care ar putea fi inghitite. Baza recipientului este mare, usor de tinut in mainile mici ale copiilor. Sistem inteligent de blocare al batonului de adeziv, nu permite detasarea sa completa.

Recomandat copiilor peste 3 ani, sub supravegherea unui adult.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.