product

Pasta modelabila metalica Modelling Creme Viva Decor

Pasta modelabila metalica Modelling Creme Viva Decor picture
Pasta modelabila metalica Modelling Creme Viva Decor picture

Modelling Creme este o gama de culori acrilice multisuport cu efect metalic, cu o consistenta vascoasa, densa si cremoasa.
Se poate aplica pe orice tip de suprafata: hartie, panza, carton, sticla, plastic, lemn sau ceramica, dupa ce au fost indepartate urmele de grasime si praf.
Datorita consistentei sporite a paste metalice Modelling Creme se pot obtine decoruri in relief si se pot incorpora in masa acesteia diverse obiecte precum perle, frunze, nisip si altele.
Timpul de uscare, aproximativ 24 de ore, pentru o uscare in profunzime, variaza in functie de grosimea stratului de culoare.
Dupa uscare se recomanda aplicarea unui vernis de protectie universal, care va actiona impotriva factorilor mecanici, razelor UV dar si pentru a conferi un finisaj opac sau lucios.
Se poate aplica cu ajutorul unui cutit de pictura, cu pensula sau sablonul.
Pentru motive decorative inedite, pe langa folosirea unui sablon, se poate recurge la utilizarea unei pensule cu varf de silicon, cu ajutorul careia se descriu motive decorative in stratul de culoare proaspat aplicat.Clientii Lucas-Impex nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Excelenta
Buna
Merge
Merge, dar ...
Proasta
Comentariu
Introduceti codul de verificare din imagine


Produse similare