product

Pasta efect ceramica Terra Viva Decor

Pasta efect ceramica Terra Viva Decor picture
Pasta efect ceramica Terra Viva Decor picture

Pasta decorativa Terra Viva Decor cu efect de teracota este ideala pentru transformarea unor obiecte casnice, decorative, in obiecte speciale, cu aspectul autentic si rustic al ceramicii arse. Pasta multisuport Terra poate fi aplicata pe orice suprafata precum lemn, piatra, ceramica, carton, plastic si altele. Se poate aplica cu ajutorul pensulei sau a unui burete, aplicand-o uniform sau neuniform.Pasta decorativa Terra are o mare rezistenta la lumina, si o putere de acoperire remarcabila, fiind potrivita pentru decorarea obiectelor de interior cat si a celor de exterior.
Mod de folosire:
- Se curata si se indeparteaza praful de pe suprafata de decorat. Se foloseste o pensula sau un burete pentru a aplica stratul de baza. Dupa ce acesta se usuca, se aplica un al doilea strat de culoare Terra pentru a crea efecte speciale.
- Pentru a personaliza obiectul decorat, poti folosi un sablon sau poti incorpora in pasta o funie pentru a conferi un efect de antichizare obiectului decorativ.
- Pentru a obtine un efect de teracota obisnuita, slefuieste usor suprafata decorata cu pasta Terra, dupa ce aceasta s-a uscat, cu hartie abraziva fina.Clientii Lucas-Impex nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Excelenta
Buna
Merge
Merge, dar ...
Proasta
Comentariu
Introduceti codul de verificare din imagine


Produse similare