Foita aur 24K dubla cu transfer Noris

Foita de aur cu transfer are proprietatea de a fi foarte usor de aplicat, datorita faptului ca este asezata intre doua servetele de hartie speciale printr-un proces de electrizare. Indepartarea unei foitei si aplicarea acesteia se face mult mai usor, fara a deranja celelalte foite din set. Foi...
Citeste mai mult

080-080080T

Noris Blattgoldfabrik

Produse similare

Foita de aur cu transfer are proprietatea de a fi foarte usor de aplicat, datorita faptului ca este asezata intre doua servetele de hartie speciale printr-un proces de electrizare. Indepartarea unei foitei si aplicarea acesteia se face mult mai usor, fara a deranja celelalte foite din set. Foita de aur cu transfer este sensibila la schimbarile de temperatura si umiditate, necesitand depozitarea acesteia intr-un mediu cu umiditate de 80%, impachetata intr-o punga de plastic pentru a preveni fluctuarea continutului special al servetelului de hartie.Aurul este perfect rezistent la coroziune.

Adaosul de argint si cupru micsoreaza aceasta rezistenta. Totusi cantitatea de argint si cupru din foita este atat de mica incat va mentine integritatea foitei la exterior pentru cel putin 30 de ani. Pentru poleirea unui dom, a unui detaliu de arhitectura, a unui gard sau a unei statui in exterior este necesara folosirea foitei, a carei puritate variaza intre 96% si 98.5%. Plicul contine 25 de foite la dimensiunile 8 x 8 cm. Greutate: 16g/1000 foi.

Dimensiuni8 x 8 cm
Karate24
Tip foitacu transfer
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.