Aur lichid amestec

Aurul lichid pur 23.75k in amestec cu pulbere metalica sunt dispersati intr-un liant specific destinat aurului coloidal. Amestecul lichid de aur pur si pulberea metalica acopera aproximativ 0.2-0.5 mp.Se recomanda aurul lichid amestec in dauna foitei de aur datorita faptului ca nu rezulta pier...
Citeste mai mult

Produse similare

Aurul lichid pur 23.75k in amestec cu pulbere metalica sunt dispersati intr-un liant specific destinat aurului coloidal. Amestecul lichid de aur pur si pulberea metalica acopera aproximativ 0.2-0.5 mp.Se recomanda aurul lichid amestec in dauna foitei de aur datorita faptului ca nu rezulta pierderi la poleirea cu acest produs. Se foloseste cu precadere in lucrarile minutioase sau de restaurare. Se aplica cu ajutorul unei pensule fine de par natural.

Amestecul de aur lichid se poate aplica in lucrari de interior cat si cele de exterior.Optional suprafata poleita se poate vernisa pentru a se asigura o protectie indelungata stralucirii aurului. Amestec de pulbere de aur de 23.75 karate, pulbere metalica si liant specific. Alaturi de foita de aur, solutia de aur lichid in amestec cu pulbere de bronz poate fi folosita atat la interior cat si la exterior. Aurul lichid amestec este disponibil la 30 ml.

Karate23.75
StareLichid
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.